2021-08-01 08:38:35• hírek • Szatmár.ro

Elhunyt Nevezi László

Szombaton hajnali 2 órakor, 71 éves korában elhunyt Nevezi László, szociális munkás, önkéntes, a Máltai Szeretetszolgálat szatmári szervezetének alapítója, a Szatmár Megyei Caritas Szervezet munkatársa.

A sokak által csak Frédiként ismert jólelkű szociális munkás hosszú éveken át igyekezett a város minden szociális projektjének megvalósításában közreműködni, de számos alkalommal találkozhattunk vele forró nyári napokon, amikor vizet osztott a város utcáin, vagy éppen ételt az ünnepek idején, de ezen kívül megszámlálhatatlan jó cselekedet kötődik nevéhez, melyekről leginkább azok tudnának mesélni, akik számára segítő kezet nyújtott.

Sokan ismerték, sokan szerették, most pedig sokan búcsúznak tőle: a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal ezzel az üzenettel búcsúzik Facebook-bejegyzésében: „Szatmárnémeti egy igazán értékes embert vesztett el, aki egész életében a közösség szolgálatában állt. Egy fáradhatatlan szociális munkást és egy, minden fontos szociális projekt megvalósításában közreműködő önkéntest. Isten fizesse meg a sok jót, amit a bajbajutottakért, rászorulókért tett Nevezi László! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak!” – áll a hivatal bejegyzésében.

A Máltai Szeretetszolgálat Szatmári Szervezete így fogalmaz: „Fájó szívvel, de Isten akaratát elfogadva tudatjuk, hogy a szervezetünk alapítótagja, szeretett férj, családapa és nagyszülő, Nevezi László életének 71. évében örökre megpihent. Vasárnap 17 órától a Szent József templomban megemlékezést tartunk és együtt imádkozunk hallottunk lelki üdvéért.”

Nyugodjon békében!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: